Morega: Dan Vîlceanu are dreptate!

1
47

Candidatura lui Sorinel Boza la parlamentare, i-a picat cam greu deputatului PNL, Dan Vîlceanu. Acesta consideră că nu are ce căuta pe listă pe prima poziție la Senat din partea PMP și aceeași părere o are și Dan Ilie Morega, președintele IAIPP Gorj.

Sorinel Boza, fostul manager al Complexului Energetic Oltenia, este din Constanța. Morega spune că o persoană care este din alt județ nu are ce căuta pe listă la parlamentare în județul Gorj.

Dan Ilie Morega, președinte IAIPP Gorj:

De asemenea, acesta consideră că Dan Vîlceanu are perfecta dreptate. Morega a ținut să mai precizeze că, pe timpul în care Boza a condus Complexul Energetic Oltenia, nu a avut prea multe rezultate pentru a menține compania la un nivel ridicat în ceea ce producția.

Dan Ilie Morega, președinte IAIPP Gorj:

În urmă cu câteva zile Dan Vîlceanu a spus că PMP trebuie să ofere o explicație în spațiul public cu privirea la această candidatură. Acesta îl asociază pe Boza cu PSD-ul.

Casiana Hîncu

1 COMENTARIU

  1. Patriotism local de 3 parale! Nu l-am auzit zicând la fel pe domnul Morega când a fost impus pe listele PNL de la București Tudor Barbu! Dar, nu este prima oară când domnul Morega dă dovadă de „dualism” în gândire și simțiri, ne-am obișnuit cu duplicitatea venerabilului: depinde cum îi „fluieră” interesul personal.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.