Morega: ”A fost o mascaradă!”

0
35

”A fost o mascaradă!” Este declarația lui Dan Ilie Morega, președintele IAIPP Gorj, care este revoltat de faptul că Florin Cârciumaru nu se află pe lista PSD la Senat pentru alegerile parlamentare.
Morega susține că această hotărâre luată în Partidul Social Democrat era de așteptat, întrucât, cel care a făcut cărțile a fost Mihai Weber, președintele PSD Gorj. Acesta spune că Weber nu a făcut altceva decât să-l mintă pe Florin Cârciumaru că îi va da un loc eligibil pentru postul de senator. Într-o situație similară a fost și Andrei Maioreanu, fostul secretar de stat din Ministerul Energiei, care nu se află pe nicio listă pentru alegerile parlamentare care vor avea loc pe 6 decembrie. Morega consideră că plecările celor doi vor trage partidul în jos.

Dan Ilie Morega, președinte IAIPP Gorj:

Morega a spus că probabil, Cârciumaru ar mai avea o șansă dacă ar candida la parlamentare din partea partidului PRO România. În Partidul Social Democratr, Cârciumaru avea cele mai multe șanse să ridice formațiunea politică și să câștige un nou mandat de senator.

Dan Ilie Morega, președinte IAIPP Gorj:

De asemenea, președintele IAIPP Gorj, Dan Ilie Morega, a ținut să mai adauge că din punctul de vedere al comportamentului, Marcel Ciolacu, președintele PSD de la nivel național este la fel ca Mihai Weber, președintele PSD Gorj.

Dan Ilie Morega, președinte IAIPP Gorj:

PSD Gorj a definitivat listele pentru alegerile parlamentare din 6 decembrie. Cele două liste sunt deschise de Mihai Weber și Cristinel Rujan. Printre candidați nu se mai regăsește actualul senator Florin Cârciumaru.

Casiana Hîncu

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.