Iordache la depunerea candidaturilor: Gândul meu se îndreaptă către gorjeni!

0
18

Liberalii gorjeni au depus, miercuri, la Biroul Electoral Județean, dosarele de candidatură pentru alegerile parlamentare. Ion Iordache, candidatul PNL pentru funcția de senator, a plecat în această luptă cu gânduri bune și are încredere că echipa liberal va ajuta la dezvoltarea Gorjului.

Iordache își dorește ca gorjenii să ia decizia potrivită atunci când vor merge la vot, pe 6 decembrie și să aleagă partidul care cunoaște cel mai bine problemele județului. Sloganul acestuia pentru alegerile parlamentare este : Hai la treabă!

Ion Iordache, candidat PNL alegeri parlamentare pentru Senat:

Și deputatul Dan Vîlceanu, președintele PNL Gorj, are încredere în succesul echipei liberale și consideră că este cea mai unită echipă din județul Gorj. Acesta are mari speranțe că județul Gorj va avea un alt parcurs dacă vor avea rezultate bune la alegerile parlamentare din 6 decembrie.

Dan Vîlceanu, deputat PNL Gorj:

Lista liberalilor la Camera Deputaților este deschisă de Dan Vîlceanu, urmat de Gheorghe Pecingină, secretar de stat în Ministerul Finanțelor Publice, Iulian Popescu, antreprenor și consilier județean, cei care s-ar putea clasa pe un loc eligibil. La Senat, prima poziție e ocupată de Ion Iordache, fost primar al orașului Turceni, om de afaceri, și continuă cu Robert Dorin Filip, primarul orașului Rovinari, Aura Obrocea, medic în cadrul Spitalului Județean de Urgență Târgu Jiu și Constantin Dumitrescu, președintele organizației persoanelor de vârsta a treia din PNL Gorj.

Casiana Hîncu

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.