”PSD Gorj, ultimul partid care și-a stabilit candidații, dar nimeni nu-i cunoaște!”

0
28

Mai sunt doar două zile până când trebuie definitivate listele pentru alegerile parlamentare, iar PSD-ul nu le-a făcut publice nici până acum. Numele celor care vor candida pe liste sunt doar presupuneri aruncate în spațiul public și nimic nu este sigur. Dan Ilie Morega spune că vinovat de această slabă organizare este chiar Mihai Weber, președintele PSD Gorj.
Președintele IAIPP Gorj susține că Weber nu reușește să se ocupe de o bună organizare a partidului și îi atrage atenția că de la bun început trebuia să fie făcută o listă clară care să nu lase loc de interpretări.

Dan Ilie Morega, președintele IAIPP Gorj:

Dan Ilie Morega consideră că în această luptă pentru alegerile parlamentare, listele se vor deschide cu Weber pentru Camera Deputaților și cu Rujan la Senat, în locul lui Cârciumaru. Această decizie nu i se pare una corectă pentru cei care au tras cu partidul de la bun început.

Dan Ilie Morega, președintele IAIPP Gorj:

Acesta a mai spus că locul doi la Camera Deputaților cu siguranță va fi ocupat de Claudiu Manta și, posibil să fie urmat de Scarlat Iriza care este privit cu ochi buni de președintele IAIPP Gorj.

Dan Ilie Morega, președintele IAIPP Gorj:

Morega îl mai învinovățește pe Weber că a încercat din răsputeri să-l elimine din partid pe Florescu care a făcut foarte multe pentru județul Gorj. Totodată, a mai adăugat că plecările din partid a celor opt primari au fost tocmai din cauza președintelui PSD Gorj.

Dan Ilie Morega, președintele IAIPP Gorj:

PSD Gorj a transmis că miercuri, listele cu toți candidații pentru alegerile parlamentare se vor definitiva. Joi, listele vor fi făcute publice, după ce vor fi aprobate de conducerea centrală a partidului.

Casiana Hîncu

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.