Schimbarea în bine, la Dăneşti, este în mâinile lui Paliţă

0
1130

Născut și crescut pe meleagurile comunei Dăneşti, Mădălin Constantin Paliţă s-a gândit că ar putea pune umărul și altfel la dezvoltarea localității. Astfel că, la alegerile din 27 septembrie 2020 și-a depus candidatura pentru funcția de primar.
Susținut de PRO Romania, dar mai ales de majoritatea locuitorilor comunei, el a câștigat alegerile reușind să-l detroneze pe candidatul PNL, Emilian Rusu, cel care a condus comuna Dăneşti în ultimii 16 ani. Fiind unul dintre gospodarii de seamă din localitate, Mădălin Constantin Paliţă s-a decis să nu mai închidă ochii în fața incompetenței și a intrat în cursa pentru fotoliul de primar. Totodată, noul primar îşi doreşte să reorganizeze aparatul administrativ al comunei.

Mădălin Paliţă, primar Dăneşti

Mădălin Paliţă a vorbit şi despre planurile din urmatorii patru ani.

Mădălin Paliţă, primar Dăneşti

In atenţia noului primar a intrat şi educaţia. Acesta doreşte să vină astfel în sprijinul copiiilor prin reabilitarea tuturor instituţilor de învăţământ de pe raza comunei.

Mădălin Paliţă, primar Dăneşti

Mădălin Constantin Paliță are 38 de ani si este cel mai tânăr candidat la Primăria comunei Dănești, din partea Pro România. Acesta este de profesie inginer topograf, economist şi fost inspector Antifraudă în cadrul ANAF.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.