Morega: Sincer, nu am prea auzit de acest Bejinaru!

0
37

Bogdan Bejinaru a fost propus de Romanescu să fie viceprimarul liberal al municipiului Târgu Jiu. Dan Ilie Morega, președintele IAIPP Gorj, a declarat că nu a prea auzit de acest Bejinaru care cu siguranță nu are nicio legătură cu activitățile administrative.

Morega a mai spus că pentru a fi viceprimar trebuie să ai o experiență în dezvoltarea orașului, în reazlizarea de noi proiecte. Acesta spune că nici Bejinaru și nici Gabriel Coica, propus viceprimar din partea PRO România, nu sunt soluția potrivită pentru a fi viceprimarii acestui oraș și nici nu sunt cunoscuți la nivelul municipiului Târgu Jiu.

Dan Ilie Morega, președinte IAIPP Gorj:

Morega nu înțelege de ce Romanescu, după câte întâlniri a avut cu primarii liberali din alte județe, nu le-a urmat exemplul în ceea ce privește profesionalismul în conducerea orașului. Dan Ilie Morega a vorbit despre liberalul Ilie Bolojan, fostul primar din Oradea, care, pe tot parcursul mandatului său a modernizat și a dezvoltat orașul pe care l-a condus.

Dan Ilie Morega, președinte IAIPP Gorj:

Cei doi viitori viceprimari ai municipiului Târgu Jiu care urmează să fie validați sunt Bogdan Bejinaru din partea PNL și Gabriel Coica din partea PRO România.

Casiana Hîncu

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.