Încă patru profesori din Gorj, confirmați cu COVID-19

0
73

Încă patru cadre didactice din Gorj au fost depistate pozitiv la testul Covid. Este vorba despre o profesoară de la Școala Gimnazială „Alexandru Ștefulescu”, din municipiu, două cadre didactice de la Palatul Copiilor din Târgu Jiu și un alt profesor de la Palatul Copiilor din Târgu-Cărbunești.
La Școala Gimnazială „Alexandru Ștefulescu” s-a luat măsura orelor online pentru nouă clase. Este vorba despre clasele a VII-a și a VIII-a.
În ceea ce privește Palatul Copiilor din Târgu Jiu și Palatul Copiilor din Târgu-Cărbunești, încă nu s-a luat nicio decizie. Se așteaptă rezultatul anchetei epidemiologice a DSP, pentru a se stabili cu exactitate măsurile.
Totodată, începând de luni, Școala Gimnazială “Sfântul Nicolae” trece la scenariul 2, respectiv cel galben. Acesta presupune participarea zilnică (față în față) a tuturor preșcolarilor și elevilor din învățământul primar, și a elevilor din clasele a VIII-a, respectiv revenirea parțială, prin rotație de două săptămâni, a elevilor din celelalte clase de gimnaziu, cu respectarea și aplicarea tuturor normelor de protecție.
De la începutul anului și până în prezent, numărul cadrelor didactice din județul Gorj, infectate cu COVID-19, a ajuns la 30.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.