Craiovenii, prudenţi înaintea derbiului: Va fi foarte greu pentru noi

0
263

Cu un parcurs perfect în primele şase runde, Universitatea Craiova are o misiune dificilă pe terenul lui Dinamo Bucureşti. Trupa lui Cristiano Bergodi întâlneşte o echipă în foame de puncte, care a efectuat transferuri interesante. Ştefan Vlădoiu şi George Cîmpanu vor absenta în acest meci.
“E o problemă că îmbolnăvirea a lovit fix în jucătorii U21, dar mai avem 3-4 jucători tineri și sigur că vom avea pe cine să băgăm în teren. Le-am atras atenția jucătorilor că Dinamo, în acest an, are o echipă competitivă și ar putea să se califice în play-off. Trebuie să ne dăruim, să fim concentrați, să punem suflet, întrucât ne dorim să câștigăm, dar se poate întâmpla orice în fotbal. E un meci foarte important pentru noi, vom întâlni o echipă foarte bună. Dinamo nu merita să piardă cu FCSB și UTA, au avut prestații bune în aceste jocuri. Din păcate pentru ei, au pierdut. Va fi foarte greu pentru noi”, a declarat antrenorul Craiovei.
Întors de la echipa naţională, Mihai Bălaşa este pregăţit să joace şi fundaş dreapta dacă i se va cere acest lucru.
„Ne aşteaptă o deplsare foarte grea, întâlnim o echipă cu jucători valoroşi, care nu a câştigat în ultimele două etape şi sigur vor vrea neapărat cele 3 puncte. Mergem încrezători totuşi şi sperăm să ne întoarcem cu cele 3 puncte. Nu este cel mai greu meci, au mai fost meciuri grele, dar şi acesta este un meci foarte dificil, toate echipele vor să ne bată, fiindcă suntem pe primul loc. Am jucat în Italia numai fundaş dreapta, la Viitorul la fel, înainte să plec, şi cred că mi-am făcut treaba bine. Mister va decide cine joacă fundaş dreapta, nu va fi o problemă dacă îmi va cere să joc acolo”, a declarat Bălaşa.
Dinamo – Universitatea Craiova se joacă duminică, de la ora 21.30.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.