Weber, mulțumit de rezultatele la CJ Gorj

0
72

Mihai Weber, președintele PSD Gorj, este mulțumit de rezultatele de la alegerile locale pentru președinția Consiliului Județean Gorj. Acesta le mulțumește tuturor susținătorilor social democraților și le promite că actualul președinte al Consiliului Județean Gorj va demara o serie de proiecte benefice județului.
Scorul la Consiliul Județean este unul foarte bun, iar mandatul lui Cosmin Popescu a dovedit că merită să rămână în continuare conducătorul instituției. Totodată, Weber spune că în scena politică au intrat și primari noi, dar și edili care și-au recâștigat scaunul la conducere.

Mihai Weber, președintele PSD Gorj:

Întrebat ce părere are despre primarii care s-au mutat la alte partide înainte de alegerile locale, Mihai Weber a spus că acum, după ce au pierdut alegerile din partea altor partide, au fost taxați pentru că nu au știut să rămână alături de oamenii care le-au fost aproape în formarea lor și a vieții politice.

Mihai Weber, președintele PSD Gorj:

Partidul Social Democrat a obținut o nouă victorie în județul Gorj. Aceștia au reușit să aibă majoritate în Consiliul Județean și au câștigat mai multe primării din mâinile liberalilor.


Casiana Hîncu

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.