Se întrevede o majoritate în Consiliul Local Târgu Jiu

1
331

A apărut deja o ofertă publică din partea Partidului Verde pentru PNL, în vederea constituirii unei majorități în Consiliul Local Târgu Jiu. Condiția este primirea unui fotoliu de viceprimar. Marcel Romanescu a afirmat că nu ar spune nu unei astfel de colaborări și că se va merge la discuții.
Astfel, Pro România și PSD ar putea rămâne în opoziție în cadrul Consiliului Local Târgu Jiu. Este de amintit că Partidul Verde este condus acum de Adrian Tudor, ex-PSD și fost viceprimar la Târgu Jiu. În trecut, Tudor s-a aflat în conflict cu primarul Marcel Romanescu. Acum, cei doi ar putea coabita.

1 COMENTARIU

  1. Pe PROIECTE poți să fii alături de oricine! Dacă vine, de exemplu, Romanescu, cu proiectul construirii unui spital cu bani europeni, care o fi boul care să refuze asta??? Dacă vine PSD-ul cu un proiect de anvelopare blocuri și pus pe acoperiș celule fotovoltaice, pe fonduri europene, cât de bou să fii ca să refuzi??? Dacă vine Pro România cu un investitor care să facă 1000 de locuri de muncă în Tg. Jiu, în condiții avantajoase pentru oraș, n-ar trebui să fii dobitoc ca să refuzi??? Deci, PE PROIECTE BUNE PENTRU ORAȘ poți să te alături ORICUI! Până la urmă, NU DE AIA AI FOST ALES???

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.