Campanie fructuoasă pentru PSD! Gorjul, din nou, roșu!

0
86

PSD a câștigat patru orașe, Țicleni, Bumbești-Jiu, Tismana și Târgu-Cărbunești. Totodată, municipiul Motru a fost câștigat detașat de social-democratul Cosmin Morega.
Tot PSD a mai câștigat opt noi primării. Este vorba despre primăriile Telești, unde Romulus Bîldea a revenit pentru un nou mandat, Stănești, unde Constantin Bicheru a câștigat primul său mandat în fruntea primăriei, Bolboși, unde Rotaru Viorel a câștigat alegerile, Tismana, cu Petre Remetea câștigător, Prigoria, unde Iuliana Iliescu, de la PNL, a fost învinsă de către candidatul Lucian Goaţă, Ciuperceni, unde Daniel Dobrescu a câștigat funcția de primar, Ionești, unde PSD a câștigat prin Sorin Lambu, și Padeș, unde Mihăiță Troacă a câștigat un mandat în fruntea primăriei.
Adi Cîmpeanu a obținut cel de-al patrulea mandat la cârma localității Runcu, el câștigând alegerile locale cu un scor zdrobitor de 93 de procente.
Social-democratul Cosmin Pigui a câștigat și el un nou mandat în fruntea Primăriei Peștișani. La fel s-a întâmplat și la Drăguțești, unde primarul câștigător, Dumitru Ion Popescu, a sărbătorit victoria plimbându-se pe cal prin toată comuna.
Păiuș a reușit să recâștige Primăria Stejari cu un procent de peste 60%.
Social-democratul Dumitru Turbăceanu a reușit să câștige detașat alegerile la Baia de Fier. PSD a pierdut comuna Jupânești, noul edil fiind de la Pro România, Târgul Logrești, Samarinești, Dănciulești și Schela.
PMP câștigă la Stoina, Pro România la Jupânești, Bustuchin și Dănești, unde Mădălin Paliță l-a învins pe contracandidatul său, liberalul Emilian Rusu.
PNL își menține primăriile de la Târgu Jiu, Rovinari, Turceni, Novaci, Câlnic și Roșia de Amaradia.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.