Morega critică dur venirea lui Cîțu și a lui Turcan, în Gorj!

0
56

Dan Ilie Morega, președintele Institutului de Analiză și Investigație Publică și Politică Gorj, critică dur venirea Ralucăi Turcan, dar și a lui Florin Cîțu în Gorj. Acesta consideră că ar fi trebuit să verifice situația fiecărei localități în parte, nu să vină și să facă promisiuni deșarte, în plină campanie electorală.
Morega spune că trebuia să se verifice pe larg situația Complexului Energetic Oltenia și Cîțu, dar și Turcan să poarte discuții cu minerii și energeticienii pentru a vedea cum stă situația de fapt. Acesta consideră că venirea lor în Gorj este doar o campanie mincinoasă.

Dan Ilie Morega, președintele Institutului de Analiză și Investigație Publică și Politică Gorj:

Morega se aștepta ca vicepremierul României, dar și ministrul Finanțelor să meargă la Bazinul Motru pentru a face verificările necesare, deoarece acolo erau foarte multe mine. Totodată, Morega a precizat că va urmări și desfășurarea campaniei la Motru, a fiecărui candidat.

Dan Ilie Morega, președintele Institutului de Analiză și Investigație Publică și Politică Gorj:

Dan Ilie Morega consideră că actuala situație a Complexului Energetic Oltenia nu este deloc una bună tocmai din cauza furturilor care au avut loc de-a lungul timpului. Acesta vorbește despre un grup infracțional care a fost la guvernare și care a dus spre prăbușire compania.

Dan Ilie Morega, președintele Institutului de Analiză și Investigație Publică și Politică Gorj:

Morega crede că vor fi circa 3000 de pensionări din cadrul companiei, dar și circa 5000 de concedieri din minerit. Acesta a mai precizat că restructurarea nu va însemna altecva decât că vor mai rămâne două 2 grupuri energetice pe cărbune la Rovinari, un grup sau două la Turceni și câte unul pe gaz.

Casiana Hîncu

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.