Ciolacu, întâlnire cu agricultorii gorjeni

0
18

Marcel Ciolacu, liderul central al social democraților, dar și Vasile Dâncu, au fost prezenți, la finalul săptămânii trecute, în județul Gorj. Ciolacu s-a oprit la Bălești, unde a avut o întâlnire cu agricultorii tineri, dar și cu rudele sale.
Președintele PSD l-a întâlnit pe Balaci Cosmin Mihai, de 32 de ani, din satul Ceauru, comuna Bălești. Acesta are numai cuvinte de laudă pentru tânărul din localitate care a ales să-și deschidă o afacere în Bălești și nu a plecat în orașele mari sau în străinătate. Tânărul deține patru solarii ce se întind pe o suprafață de 1100 mp.

Marcel Ciolacu, președinte PSD:

Ciolacu a mai adăugat că o sa poarte discuții și cu ministrul Daea și o să vină cu inițiative legislative în acest sens, iar tânărul și părinții acestuia care dețin afacerea de familie, vor putea să prospere în domeniul agriculturii.

Marcel Ciolacu, președinte PSD:

Tânărul a avut cel mai mare sprijin pentru dezvoltarea afacerii, prin programele finanțate din fondurile europene, iar acum este unul dintre cei mai importanți producători din localitate.
Totodată, Marcel Ciolacu, originar din Bălești din partea tatălui, a avut parte de o întâlnire emoționantă, la care nu se aștepta, cu verișorii și mătușa sa, din localitatea situată la câțiva kilometri de Târgu-Jiu.

Casiana Hîncu

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.