Zeci de locuri de muncă vor fi create la Motru! Investiție de 500 de mii de euro!

0
4248

O investiție de 500 de mii de euro va duce la crearea a aproximativ 50 de locuri de muncă, în Motru. Este vorba despre doi tineri investitori, frați, care vor realiza o sală de evenimente ce va cuprinde un restaurant modern, dar și o terasă.
Afaceriștii vor amenaja în afara orașului Motru, în apropiere de Uzina de Agent Termic și Alimentare cu Apă, sala de evenimente mult așteptată. Lucrările deja au început prin nivelarea terenului unde va fi realizată investiția. Se preconizează că lucrările vor fi terminate anul viitor, la finalul lunii iunie. Capacitatea sălii va fi de peste 400 de locuri.

Olivian Mitaru, investitor:

Cei doi tineri au hotărât să investească în municipiul Motru deoarece este locul unde s-au născut și au crescut. Olivian Mitaru a mai adăugat că vor fi realizate cel puțin 50 de locuri de muncă.Al doilea municipiu din județul Gorj are nevoie de investitori și orice lucrare realizată ajută motrenii să aibă un loc de muncă.

Olivian Mitaru, investitor:

Olivian Mitaru îi mulțumește lui Cosmin Morega, viceprimarul municipiului Motru, pentru că l-a susținut atât pe el, cât și pe fratele său, în realizarea acestui proiect. Este a treia investiție de acest gen în ultimul an, în municipiul Motru. Tinerii au început în Motru să își deschidă afaceri prin care se vor crea zeci de locuri de muncă.

Casiana Hîncu

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.