Bogoi acuză Pandurii de fals şi uz de fals

0
247

Fostul antrenor al Pandurilor, Adrian Bogoi, susţine că oficialii clubului gorjean i-au falsificat semnătura pentru a lua licenţa. Ştirea a fost prezentată de Gazeta Sporturilor, după ce tehnicianul a reclamat că nu știa nimic de acordul de reeșalonare a datoriilor către el, document pe baza căruia Pandurii a obţinut dreptul de a evolua în liga secundă.
„Atunci când se apropia termenul pentru licențiere, au început să mă caute. Au venit și au stat și pe la mine pe la poartă, să mă convingă să semnez un act de reeșalonare a datoriei către mine. Le-am spus că nici nu vreau să aud. Iar acum am văzut ce document au depus la Comisia de Apel de Licențiere. Eu nu am semnat niciodată un asemenea act! Semnătura seamănă cu a mea, dar, repet, nu eu am semnat! Am precizat toate astea la FRF într-o declarație oficială. Eu nu vreau să le fac rău celor de la Pandurii, dar nu se mai poate, vreau să îmi dea banii pentru care am muncit! Din punctul meu de vedere ce au făcut ei e fals și uz de fals. În acel act se obligau să îmi achite tot în termen de 5 zile de la obținerea licenței. Au trecut trei săptămâni și nici asta n-au făcut. Aștept ți eu să văd cum se vor rezolva lucrurile”, a declarat Bogoi.
În schimb, principalul creditor al clubului, Marin Condescu, susţine că Bogoi a fost de acord cu reeşalonarea datoriilor.
„Deși nu mai am nicio funcție oficială în club, am avut o discuție cu Bogoi. El a făcut o treabă foarte bună aici. Mi-a spus că e de acord cu reeșalonarea datoriilor o dacă i se dă o parte de bani. De aceea, eu am împrumutat clubul cu 10.000 de lei, bani care i-au fost virați lui Bogoi. Dacă spune ca nu a semnat acel acord, de ce nu a refuzat acei bani?”, a declarat fostul preşedinte.
Potrivit materialului, care poate fi citit integral AICI, Bogoi avea de primit 90.000 de lei.
Bogoi a fost înlocuit în toamna anului 2019 cu Tiberiu Bălan, care a rezistat doar câteva etape pe banca Pandurilor.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.