Pandurii, învinşi de Reşiţa. Conducerea clubului îi linişteşte pe fani

0
299

Pandurii Târgu Jiu a pierdut amicalul disputat, vineri, la Reşiţa. Gazdele şi-au inaugurat noul gazon într-un meci pe care l-au câştigat cu 3-2. Gorjenii au deschis scorul în prima repriză prin Sebastian Velcotă, dar Andrei Dumitraş şi Cristian Danci au dus-o pe CSM în avantaj până în pauză. Experimentatul Victoraş Astafei, jucător care a trecut şi pe la Viitorul Târgu Jiu, a mărit diferenţa în mitanul secund. A doua reuşită a pandurilor a purtat semnătura lui Martin Remacle.
“E îmbucurător faptul că am reuşit să marcăm de trei ori şi să ne creăm destule alte situaţii de a înscrie. E supărător că am luat două goluri pe nişte naivităţi, în momente în care conduceam jocul. Sunt foarte mulțumit de teren, gazonul arată impecabil și sperăm să ne ridicăm ca joc la nivelul terenului. Este un gazon care ne permite să facem posesie, cred că acest lucru s-a și văzut în primele 60 de minute. Ei s-au apărat şi au jucat mai mult tranziţie, noi am fost nevoiţi să construim, şi în multe momente am reuşit să o facem bine”, a declarat Alex Pelici, antrenorul echipei CSM Reșița.
În schimb, conducerea gorjenilor a dat asigurări că echipa fanion a judeţului va rămâne în liga secundă. Campionatul viitor va avea un format inedit, cu care Pandurii a fost de acord.
„Clubul Pandurii Târgu Jiu a votat varianta pe care au ales-o majoritatea echipelor din Liga a doua, variantă care s-a şi stabilit să se aplice în următorul sezon. Nu am votat, aşa cum greşit a apărut în presă, prima variantă”, a spus directorul sportiv Camilian Floroiu pe site-ul oficial.
Pandurii: Oprița (min.30 Iovicin) – Peia, Gal, Okeke, Cuțitoiu, Remacle, Dobre, Velcotă, Rafal, Goma, Tănăsoiu.

CSM Reșița: Alberto Cobrea, Caius Lungu, Andrei Dumitraș, Alin Dudea, Daniel Vădrariu, Laurențiu Breșneni, Cristian Danci, Vlad Chera, Emanuel Dat, Laurențiu Buș și Daniel Ene.
Au mai jucat: Cristian Zimmermann, Luis Spînu, Bogdan Szijj, Lorenzo Acka, Ionuț Găman, Sergiu Rimovecz, Alin Țegle, Deivydas Matulevičius, Denis Jivan, Robert Boboc, Victor Astafei și Adrian Ilie.

foto:resita.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.