“Primarii PSD pleacă la PNL pentru că le-au fost promise proiecte! “

0
16

În ultimul timp, mai mulți primari care au făcut parte din Partidul Social Democrat, au ales să plece la alte partide. Unul dintre partidele favorite ale foștilor membrii PSD, a fost PNL-ul.

Dan Ilie Morega, președintele Institutului de Analiză Publică și Politică Gorj, consideră că vinovați de plecările recente ale primarilor din PSD Gorj , sunt chiar liderii partidului. Morega a declarat că președintele Consiliului Județean Gorj, avea obligația să se intereseze de problemele fiecărui primar, indiferent de culoarea politică.

Dan Ilie Morega, președintele IAIPP Gorj:

Acesta crede că un alt motiv pentru care primarii PSD au plecat la PNL, este reprezentat de promisiunile făcute de liberali, având în vedere o serie de proiecte care trebuie susținute și finalizate pentru comunitate.

Dan Ilie Morega, președintele IAIPP Gorj:

Din PSD nu au ales să plece doar primarii, ci și mai multe nume cunoscute care au servit ani la rând Partidul Social Democrat. Este vorba despre Adi Tudor, Mihai Prunariu, Vili Pasare, Cristina Cilibiu, Romulus Baldea, Iulia Dumitrascu-Vina si Marian Tataru care au ales sa mearga catre alte partide.

Casiana Hîncu

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.