Pandurii, în pericol! Conducerea clubului vrea mai mulţi bani de la asociaţi!

0
358

Pandurii Târgu Jiu ar putea evolua, în următorul sezon, în Liga a treia. Principalul creditor al clubului, Marin Condescu, a avertizat că echipa nu poate face faţă unui campionat cu o singură serie.
Peste 20 de formaţii ar urma să ia startul în noul sezon competiţional, unul cu deplasări foarte lungi. Fostul preşedinte al clubului, Marin Condescu, a declarat că Pandurii va rămâne în liga secundă doar dacă următorul campionat va fi împărţit pe regiuni. Propunerea nu este nouă şi a fost susţinută, la început de săptămână, şi de conducerea formaţiei ASU Poli Timişoara. Totuşi, antrenorul principal al Pandurilor, Călin Cojocaru, nu este de acord cu fostul lider din minerit. Şi Cojocaru vrea două serii, dar crede că trupa gorjeană poate supravieţui şi unui campionat în vechiul format.
Călin Cojocaru, antrenor Pandurii Târgu Jiu

Conducerea Pandurilor vrea acum mai mulţi bani de la “foştii” asociaţi. Pe lângă restanţele din perioada 2014-2017, Adunarea Creditorilor de la Pandurii cere drepturi financiare şi după această dată, constând tot în cotizaţii neplătite. Primarul din Târgu Jiu, Marcel Romanescu, spune că, din 2017, Consiliul Local nu a mai emis nicio hotărâre pentru alocarea unor sume pentru echipa de fotbal. În plus, Romanescu a declarat că Pandurii nu are cum să aibă o trupă redutabilă fără sponsorii din trecut, CEO şi Artego.
Marcel Romanescu, primarul municipiului Târgu Jiu

Dacă Liga a doua va fi împărţită în două serii, cel mai probabil, Pandurii va fi distribuită într-o grupă cu alte 10 echipe.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.