Cosmin Morega, susținut de consilierii locali!

0
93

“ Cosmin Morega are șanse să câștige scaunul de edil al primăriei municipiului Motru “ . Este declarația făcută de doi dintre foștii consilierii locali PSRo, care fac parte din echipa de susținători ai lui Cosmin Morega.

Florentina Petrișor, fost consilier local din 2016 pe lista partidului PSRo, a declarat că Morega este omul potrivit care trebuie să conducă orașul. Aceasta a declarat că în plină pandemie de coronavirus, singurul care a susținut ca Fabrica de tricotaje să nu fie închisă, a fost Cosmin Morega, fiind salvate astfel zeci de locuri de muncă.

Florentina Petrișor:

Aceasta consideră că Morega are șanse pentru a câștiga acest mandat. Florentina Petrișor a mai spus că multe dintre proiectele care nu s-au aprobat sunt din cauza actualului edil, Gigel Jianu.

Florentina Petrișor:

Un alt conilier local care a făcut parte din PSRo și care îl susține pe Cosmin Morega este Constantin Colțatu. Acesta a declarat că Morega este omul potrivit pentru a conduce municipiul Motru și a demonstrat asta de foarte multe ori.

Constantin Colțatu:

Colțatu îi încurajează pe toți motrenii să-l susțină pe Cosmin Morega pentru că nu îi va dezamăgi.

Constantin Colțatu:

Cosmin Morega, candidatul pentru Primăria municipiului Motru din partea PSD, este susținut de cât mai multe persoane. Echipa de susținători ai lui Morega în lupta pentru scaunul de primar ai municipiului Motru, crește de la o zi la alta, iar asta îi dă încredere că va câștiga alegerile locale care vor avea loc pe 27 septembrie.


Casiana Hîncu

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.