Strategia Energetică a României va putea fi adoptată de Parlament!

0
50

Strategia Energetică a României va putea fi adoptată în scurt timp de Parlamentul României. Astfel, în cursul zilei de ieri, proiectul a fost adoptat cu 87 de voturi pentru, 12 voturi contra și 29 de abțineri.
Andrei Maioreanu, fostul secretar de stat în Ministerul Energiei, a declarat că în momentul de față este elaborată atât Strategia Energetică a României, cât și Planul Naţional Integrat în Domeniul Energiei şi Schimbărilor Climatice pentru perioada 2021- 2030, urmând să fie aprobate prin lege.

Andrei Maioreanu, fost secretar de stat în Ministerul Energiei:

Acesta a mai adăugat că a avut loc și dezbaterea transfrontieră, în urma căreia va trebui să fie emis avizul de mediu. Andrei Maioreanu a declarat că acest proiect legislativ care a trecut cu succes de Senat, urmează să intre în camera Deputaților, iar mai apoi să fie promulgat.

Andrei Maioreanu, fost secretar de stat în Ministerul Energiei:

Andrei Maioreanu a ținut să le mulțumească pentru implicare, colegilor săi din PSD. Este vorba despre Florin Cârciumaru, Mihai Weber și Scarlat Iriza care au susținut acest demers la nivel parlamentar, fiind înregistrat un prim rezultat pozitiv.


Casiana Hîncu

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.