Pandurii a oficializat primele transferuri. Grecu se întoarce la Târgu Jiu

0
356

Clubul Pandurii Târgu Jiu a anunţat, prin intermediul site-ului oficial, că a parafat 11 legitimări. Este vorba despre o bună parte din jucătorii sosiţi la reunire în această vară.
Jucătorii ale căror transferuri au fost perfectate şi care vor face parte din lotul echipei sunt: Andrei Robert Dobre, Borisav Zlataric, Sebastian Velcotă, Cătălin Iovicin, Steven Goma, Alexandre Castaing, James Emmanuel Okeke, Martin Remacle, Andrei Ionuţ Pleşa, Rafal Zaborovsky şi Prince Buaben.
O parte dintre aceştia s-au pregătit cu lotul şi în iarnă, când nu s-au putut perfecta transferuri. În staff-ul tehnic al antrenorului Călin Cojocaru a fost cooptat şi preparatorul fizic Samuel Covelli, care, alături de antrenorul secund Cristi Popescu şi antrenorul cu portarii Eugen Căţelu, s-a ocupat de pregătirea lotului în perioada de cantonament. Aşadar, cel puţin pe hârtie, Pandurii va avea o echipă mult mai solidă în prima parte a campionatului.
Gorjenii au anunţat vineri şi revenirea la echipă a lui Constantin Grecu, fost jucător al clubului nostru.
Prezentarea oficială a noilor achiziţii se va face săptămâna viitoare. Antrenorul Călin Cojocaru a declarat că îşi mai doreşte trei juniori şi doi seniori pentru a completa lotul.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.