Dan Ilie Morega, dezamăgit de Marcel Romanescu

0
70

„ Am terminat-o definitiv cu acest individ înfumurat, parvenit și încrezut! ” Este declarația făcută de Dan Ilie Morega, președintele Institutului de Analiză și Investigație Publică și Politică Gorj, care este dezamăgit de Marcel Romanescu, până la lacrimi.

Omul pe care l-a protejat și l-a susținut mai bine de 20 de ani, nu a făcut altceva decât să-i întoarcă spatele. Morega este supărat pentru că Romanescu nu i-a scris un simplu „ La mulți ani! ” de Sfântul Ilie și nici măcar nu a venit la întâlnirea pe care președintele IAIPP Gorj a programat-o în urmă cu câteva zile.
Dan Ilie Morega, susține că a anulat o discuție importantă, pentru a-l primi pe cel la care a ținut ca la un membru din familie.

Dan Ilie Morega, președinte IAIPP Gorj:

Acesta a spus că situația în sine l-a durut extraordinar de mult și și-a dat seama că Marcel Romanescu nu i-a fost niciodată aproape.

Dan Ilie Morega, președinte IAIPP Gorj:

De asemenea, Morega consideră că funcția l-a schimbat pe Marcel Romanescu și l-a făcut străin de un om care l-a luat în sânul familiei și l-a protejat când a avut cea mai mare nevoie.


Dan Ilie Morega, președinte IAIPP Gorj:

Marcel Romanescu a comentat această situație la un post de radio și și-a cerut scuze, spunând că este posibil ca unele aspecte să-i fi scăpat, având în vedere că este foarte ocupat în această perioadă.
Dan Ilie Morega, l-a luat pe Marcel Romanescu de la 23 de ani, la Universitatea “Constantin Brâncuși” asistent universitar și circa 20 de ani au lucrat împreună.

Casiana Hîncu

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.