Aurel Slapciu a revenit în politică și îl susține pe Cosmin Morega!

0
85

Omul de afaceri din Motru, Aurel Slapciu, a revenit în politică, în echipa PSD. Candidatul pe care acesta îl susține pentru scaunul de primar al municipiului Motru este Cosmin Morega.

Aurel Slapciu consideră că Morega este persoana potrivită pentru a conduce orașul Motru. Din punctul său de vedere, acesta a avut o evoluție destul de bună în ultima perioadă și a demonstrat foarte multe pentru orașul în care este viceprimar.

Aurel Slapciu, om de afaceri Motru:

De asemenea, acesta consideră că actuala conducere nu a reușit să facă prea multe pentru orașul Motru. Aurel Slapciu este de părere că pentru a fi un primar adevărat trebuie să fii un bun gospodar.

Aurel Slapciu, om de afaceri din Motru:

Aurel Slapciu a hotărât să revină în politică după o absență de mai bine de doi ani, deoarece este sătul de promisiunile și vorbele care nu se concretizează. Acesta consideră că în Motru trebuie schimbate foarte multe aspecte pentru ca economia să fie una înfloritoare.

Aurel Slapciu:

Slapciu este încrezător că împreună cu Cosmin Morega și echipa PSD Gorj se vor depăși decalajele din administrație care separă localitatea de restul țării.

Casiana Hîncu

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.