Au fost aleși candidații la primărie la Runcu și Lelești, din partea PSD!

0
49

Candidatii din partea PSD la primariile Runcu si Lelesti au fost alesi, astazi, in cadrul unei conferinte de presa sustinuta de liderul social-democratilor, Mihai Weber. Este vorba despre Adi Cimpeanu si Laurentiu Turcila, doi edili cu notorietate in partid.
Această conferință de presă a fost ținută la sediul Primăriei din comuna Runcu. Mihai Weber i-a lăudat pe Adi Cîmpeanu, dar și pe Laurențiu Turcilă pentru buna activitate pe care și-au desfășurat-o în mandatele de primari.

Mihai Weber, președinte PSD Gorj

Adrian Cîmpeanu, primarul localității Runcu, a declarat că a ales să candideze din nou pentru postul de primar al comunei, deoarece PSD-ul a fost un partid care i-a fost alături și cu ajutorul social democraților, a dus la bun sfârșit toate proiectele pe care și le-a propus. De asemenea acesta a ținut să prezinte câteva dintre proiectele care au fost finalizate în acest mandat.

Adi Cîmpeanu, primar Runcu

De asemenea și Laurențiu Turcilă, primarul comunei Lelești, a ținut să-și prezinte toate proiectele pe care le-a finalizat în mandatul său de primar.

Laurențiu Turcilă, primar Lelești

Ambii primari PSD au cele mai mari șanse de a mai câștiga fiecare încă un mandat, asta în baza activității profesionale realizate în ultimii ani, a investițiilor făcute pentru comunitate, dar și a implicării lor pentru bunăstarea localnicilor din Runcu și Lelești.

Casiana Hîncu

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.