Morega: „Băsescu și Iohannis, trădătorii României!”

0
157

România este o țară care se află într-o situație extrem de dificilă și, chiar dacă are un potențial extraordinar, este foarte rău administrată de persoane care sunt doar pentru propriile interese.Dan Ilie Morega, președintele Institutului de Analiză și Investigație Publică și Politică Gorj, a declarat că vinovații pentru starea în care se află România sunt Traian Băsescu și Klaus Iohannis.

Fostul președinte al României, Traian Băsescu, a distrus țara și a făcut tot posibilul să vândă toate resursele pentru a-și crea propriile imperii. Acesta este urmat de actualul președinte, Klaus Iohannis, care duce spre prăbușire tot ce a mai rămas din România. Este viziunea președintelui IAIPP Gorj, care, cu durere în suflet, prezintă actuala stare a țării.

Dan Ilie Morega, președinte IAIPP:

Acesta consideră că trădătorii neamului sunt nimeni alții decât Traian Băsescu și Klaus Iohannis.

Dan Ilie Morega, președinte IAIPP:

Dan Ilie Morega face un apel către toți cetățenii și îi îndeamnă să ia deciziile potrivite atunci când merg la vot pentru a nu lăsa țara, pradă politicienilor care luptă pentru propriile interese.

Dan Ilie Morega, președinte IAIPP:

De-a lungul timpului, în România şi mai ales acum, oameni incapabili în funcţii capabile, au reușit să distrugă totul în țara noastră. Așadar, tot ce am avut s-a pierdut, iar în funcțiile principale tronează boierii care ar trebui să înţeleagă că n-au fost votaţi pentru a-şi etala costumele şi pantofii de firmă, ci pentru a rezolva problemele cu care românii se confruntă zi de zi.

Casiana Hîncu

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.