Val de infectări cu COVID-19 în rândul cadrelor medicale din Craiova

0
14

Val de infectări cu SARS-CoV-2 în rândul personalului medical din Craiova. La ultimele testări, din 224 de teste efectuate, 26 au ieșit pozitive. Este vorba despre 19 angajați de la Spitalul de Boli Infecțioase „Victor Babeș“ și șapte de la Spitalul Județean de Urgenta Craiova.
Dintre acestea, șapte persoane au rămas în spital, o asistentă a avut nevoie de internare la Terapie Intensivă, iar restul, cei asimptomatici, sunt în carantină la domiciliu.
Potrivit conducerii unității medicale, noile cazuri de infecție cu coronavirus din rândul personalului TESA și al cadrelor medicale au apărut după concedii.
De altfel, conform raportărilor din ultimele zile, și la nivelul județului s-a înregistrat o explozie a numărului de cazuri de COVID-19. De la șase cazuri noi la mijlocul săptămânii trecute, numărul lor a ajuns la 38 – vineri, 34 – sâmbătă și 24 – duminică. Potrivit DSP Dolj, un focar de coronavirus este la Căminul de bătrâni din Craiova, unde ar exista 15 cazuri confirmate. De asemenea, au fost cinci cazuri de Covid-19 confirmate la Direcția Regională de Drumuri și unul la Centrul de Detenție Craiova .
De la începutul pandemiei şi până în prezent, în județul Dolj au fost depistate 625 de cazuri de coronavirus.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.