Premierul Orban va veni la Târgu Jiu

0
43

Ludovic Orban va ajunge la Târgu Jiu, potrivit lui Marcel Romanescu. Premierul va veni special pentru semnarea contractelor de finanțare pentru Casa de Cultură a Sindicatelor din municipiu și pentru podul de la Lainici.
Orban a venit, vinerea trecută, în județul Gorj. După o întâlnire cu autoritățile locale din Novaci, acesta s-a deplasat pe Transalpina, pentru a verifica stadiul lucrărilor și a drumului. Marcel Romanescu a fost și el prezent la discuții. Potrivit edilului, în perioada următoare ar urma să fie disponibilă finanțarea pentru reabilitarea Casei de Cultură. Este vorba de 4,5 milioane de euro. Banii vor fi asigurați de Compania Națională de Investiții.

Marcel Romanescu, primarul municipiului Târgu Jiu

În urmă cu aproximativ un an, Marcel Romanescu, îi solicita, într-o postare publicată pe Facebook, premierului Ludovic Orban să își dea demisia
din fruntea partidului, după ce acesta a declarat că nu i se pare normal ca cei care lucrează în IT să fie scutiți de plata impozitului pe venit. Însă, se pare că Romanescu a îngropat securea războiului.

Marcel Romanescu, primarul municipiului Târgu Jiu

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.