La CSM ar mai putea sosi un baschetbalist străin

0
46

Încă un american a ajuns la Târgu Jiu. Este vorba de baschetbalistul Jake Spurgeon, care poate evolua pe pozițiile 3 și 4.
Este al treilea jucător de peste ocean care vine la CSM în această vară, după Kevin Allen și Darrien McClain. Are 23 de ani, măsoară 2,01m și a fost coleg cu McClain la Azusa Pacific, echipă de la care a venit în România. Spurgeon este la prima experiență baschetbalistică în Europa.
“Personal, aștept cu nerăbdare să cunosc cultura românească și să interacționez cu fanii, cu oamenii din Târgu Jiu. Va fi o experiență minunată. Este o oportunitate excelentă pentru mine să-mi continui cariera de baschet, dar și să mă reîntâlnesc cu vechiul meu coleg de echipă, Darien McClain. Am auzit de la el lucruri minunate despre Târgu Jiu ca oraș și despre potențialul pe care îl avem ca echipă în viitorul sezon”, a declarat Spurgeon pentru site-ul oficial al clubului.
Deși la echipă au sosit deja patru străini, directorul Robert Bălăeț nu exclude și transferului altui jucător de peste hotare.
Robert Bălăeț, director CSM Târgu Jiu

Sezonul de baschet va începe în luna octombrie, iar secția clubului nostru va relua pregătirile la mijlocul lunii viitoare.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.