Jiul Rovinari merge în Cupa României

0
1097

Formația CS Jiul Rovinari 2016 va reprezenta Gorjul la faza națională a Cupei României în sezonul 2020-2021. Decizia a fost luată, astăzi, de Comitetul Executiv al AJF Gorj.
Întrunit într-o sesiune on-line, CEx-ul AJF Gorj a analizat situația documentelor depuse de către echipele participante la faza județeană a Cupei Românieicu privire la îndeplinirea condițiilor prevăzute de „Protocolul de reluare a competițiilor de fotbal amator”. Luând act de faptul că singura echipă care a înștiințat AJF Gorj în scris că îndeplinește condițiile protocolului mai sus menționat pentru a participa la jocurile din Cupa României este CS Jiul Rovinari 2016, Comitetul a luat hotărârea ca formația din Rovinari să reprezinte județul la faza națională a Cupei României în sezonul 2020-2021.
În altă ordine de idei, barajul de promovare la care va participa Știința Turceni va avea loc în Hunedoara. Pentru a ajunge în Liga a treia, gorjenii vor da piept cu campioana Aradului (Victoria Zăbrani) și reprezentanta județului Caraș Severin (Progresul Ezeriș).

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.