Finanțele au fost în control la USMO. Condescu, reclamat și el?!

0
27

Finanțele au desfășurat un control, în cursul zilei de ieri, la sediul Uniunii Sindicatelor Miniere Oltenia. Cercetările desfășurate la nivelul USMO au avut la bază o reclamație privind inactivitatea uniunii. Printre reclamațiile apărute în spațiul public a fost vehiculat și numele lui Marin Condescu, principalul creditor de la Pandurii.

La baza controlului se află o reclamație care îl indică și pe Marin Condescu, printre altele, pe motiv că acesta nu ar fi fost reprezentantul legal desemnat pentru semnarea actelor de insolvență a clubului. Acesta a declarat că nu știe despre ce reclamații ar putea să fie vorba, având în vedere că pe toată perioada insolvenței, demersurile nu au nicio legătură cu membrii fondatori.

Marin Condescu, principalul creditor de la Pandurii:

Verificarea Corpului de Control a avut loc ieri, la sediul social unde USMO apare declarat. În clădirea respectivă nu mai funcționează USMO, ci doar Clubul Pandurii, Corpul de Control al CEO și Sindicatele Libere din Federația Energetica. De asemenea, sediul social al USMO nu mai este valabil pe strada Victoriei la nr.22, dar, inspectorii s-au văzut obligați să se deplaseze la acest ultim sediu declarat.

Casiana Hîncu

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.