Morega: ” CEO va intra într-o restructurare masivă de personal! „

0
140

Lipsa de interes a guvernanților în ceea ce privește sistemul energetic, va aduce CEO în insolvență. Este părerea lui Dan Ilie Morega, , președintele Institutului de Analiză și Investigație Publică și Politică Gorj. Acesta consideră că CEO pregătește trecerea pe gaze a maxim trei grupuri, având în vedere că, la număr, sunt mult mai multe grupuri energetice.

Morega consideră că situația actuală a CEO se datorează unui joc politic murdar și batjocoritor la adresa tuturor sindicaliștilor.

Dan Ilie Morega, presedinte IAIPP Gorj:

De asemenea, acesta a menționat că principalul vinovat pentru proasta funcționare a Complexului Energetic Oltenia, ar fi chiar Nicu Sarcină, omul de afaceri din Gorj. Sarcină este prieten bun cu directorul general al companiei energetice și l-ar influența în mod negativ pe acesta.

Dan Ilie Morega:

Complexul Energetic Oltenia a înregistrat pierderi pe primul semestru. Potrivit unei situații întocmite la 6 luni și prezentată sindicatelor, Complexul Energetic Oltenia a înregistrat pierderi de 300 – 400 de milioane de lei. Acestea se încadrează în ținta asumată în Bugetul de Venituri și Cheltuieli pe 2020.

Casiana Hîncu

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.