Maioreanu despre presupusa înlocuire a lui Florescu cu Rujan: ”Este o hotărâre fermă!”

0
169

Vicepreședintele PSD Gorj, Andrei Maioreanu, dezminte presupusele zvonuri cum că Ciprian Florescu va fi înlocuit cu prefectul demisionar, Cristinel Rujan, pentru candidatura la Primăria Municipiului Târgu Jiu. Acesta a precizat că Florescu se încadrează tuturor criteriilor care îl mențin în postura de candidat din partea PSD pentru fotoliul de primar al Muncipiului.
Maioreanu a precizat că nominalizarea lui Florescu în lupta pentru Primăria Târgu Jiu s-a făcut în urma unor sondaje de opinie.

Andrei Maioreanu, vicepreședinte PSD Gorj:

De asemenea, Andrei Maioreanu consideră că această situație va rămâne neschimbată, iar Florescu nu va fi înlocuit.Principala preocupare a social democraților trebuie să fie câștigarea alegerilor locale.

Andrei Maioreanu:

Totodată acesta consideră că discuțiile aruncate în spațiul public ascund anumite interese.Oamenii nu trebuie să dea curs unor astfel de discuții pentru că în cadrul organizației de la nivelul județului Gorj nu au fost luate asemenea hotărâri.

Andrei Maioreanu:

În ultimele zile a fost vehiculată ideea că partidul se va reorienta către un alt candidat la Târgu Jiu. Reprezentanții Partidului Social Democrat au declarat că aceste ipoteze nu există și, în concluzie, au fost respinse.

Casiana Hîncu

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.