Adrian Tudor face oferte oamenilor de afaceri din Târgu Jiu

0
112

Adrian Tudor, candidatul pentru Primăria Municipiului Târgu Jiu din partea Partidului Verde, va face oferte tuturor oamenilor de afaceri din oraș. Prin astfel de oferte, fiecare om de afaceri din Târgu Jiu, va putea să-și desemneze un reprezentant pentru lista de consilieri municipali.

Lista de consilieri municipali cu care Adrian Tudor va înainta în fața alegătorilor este realizată în proporție de 70%. De asemenea,Tudor a mai menționat că acest partid oferă locuri pe liste tuturor persoanelor, indiferent de profesii sau statut social.

Adrian Tudor, candidat Primăria Municipiului Târgu Jiu din partea Partidului Verde:

Adrian Tudor a declarat că a avut solicitări de înscriere și din partea membrilor PSD, dar înainte de a lua o decizie dorește să poarte discuții mai ample cu aceștia. Înscrierile se pot face online, dar și la sediul partidului.

Adrian Tudor:

Viceprimarul municipiului Târgu Jiu, Adrian Tudor, care şi-a dat demisia din PSD, în urmă cu o săptămână. Acesta s-a înscris în Partidul Verde, condus de actorul şi omul de televiziune Florin Călinescu. Adrian Tudor va candida pentru funcţia de primar al municipiului Târgu Jiu din partea Partidului Verde.

Casiana Hîncu

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.