Rujan, în locul lui Florescu?! Ce părere are Morega

0
110

De luni bune se vehicula o înlocuire a candidatului PSD pentru alegerile locale la Primăria Municipiului Târgu Jiu, iar această mutare se pare că va avea loc cât mai curând. Astfel, Ciprian Florescu, candidatul propus din partea social-democraților pentru Primăria Târgu Jiu, pare a fi dat la o parte chiar de liderii PSD. Dan Ilie Morega, președintele Institutului de Analiză și Investigație Publică și Politică Gorj, consideră că această înlocuire nu reprezintă decât o serie majoră de interese din interiorul PSD.

Morega susține că nu este posibil să schimbi un om propus de un an de zile pentru candidatura municipiului Târgu Jiu, pe ultima sută de metri. Campaniile făcute de Florescu și toate eforturile depuse de acesta ar fi degeaba dacă într-un final va fi înlocuit cu Cristinel Rujan.

Dan Ilie Morega, președintele IAIPP:

De asemenea, Morega crede că, dacă ar fi realizat un sondaj pentru a vedea cine ar putea câștiga fotoliul de edil de la Primăria Municipiului Târgu Jiu, Marcel Romanescu ar câștiga, datorită acestei mutări care va avea loc în cel mai scurt timp.

Dan Ilie Morega, președintele IAIPP:

Chiar dacă Mihai Weber a dat asigurări acum două luni că în cadrul organizaţiei judeţene nu s-a discutat despre nicio schimbare, înlocuirea va fi făcută. Morega a mai adăugat că este vorba doar despre jocuri politice, iar Weber nu este constant în declarații, tocmai de aceea mai mulți membri din PSD au parasit formațiunea politică.

Dan Ilie Morega, președintele IAIPP:

Sondajul a fost pus la cale, la finalul săptămânii trecute în prezența lui Cristinel Rujan, prefectul demisionar, și a rectorului UCB, Sorin Purec, dar fără ca Ciprian Florescu să participe la discuții. Așadar este evident că studiul sociologic va avea un rezultat previzibil și va fi doar un pretext pentru ca liderii PSD să-l înlocuiască pe Florescu cu Rujan.

Casiana Hîncu

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.