Sute de societăți comerciale verificate, în weekend, de polițiștii gorjeni

0
29

Peste 800 de societăți comerciale au fost verificate de polițiștii gorjeni pentru a informa, controla și preveni răspândirea cu noul coronavirus. Astfel, mai multe localuri din Târgu Jiu au fost luate cu asalt de oamenii legii, în acest weekend, aproape de miezul nopții.

În ultimele 7 zile au fost desfăşurate acţiuni de verificare, cu efective mărite, în zonele aglomerate, centre comerciale, piețe, târguri și terase, cu privire la verificarea respectarii măsurilor impuse în contextul stării de alertă, scopul vizat fiind prevenirea răspândirii virusului Covid 19.
Astfel, au fost verificate 848 de societăți comerciale, fiind aplicate 321 de sancțiuni contravenționale, în valoare totală de 181.072 lei.

Miruna Prejbeanu, purtător de cuvânt IPJ Gorj:

Unele persoane prezente la terasele din Târgu Jiu au declarat că s-au speriat văzând atâția polițiști care patrulau în centrul orașului.

vox cetățean:

Oamenii legii reamintesc că în toată această pandemie de coronavirus, astfel de verificări vor fi efectuate în continuare, cu privire la respectarea prevederilor impuse pe perioada stării de alertă, pentru a proteja cetăţenii și pentru a preveni răspândirea noului tip de coronavirus.

Casiana Hîncu

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.