Morega: ”Alin Văcaru nu are șanse în fața lui Cosmin Popescu pentru șefia CJ Gorj!”

0
115

”Alin Văcaru nu are șanse în fața lui Cosmin Popescu pentru șefia Consiliului Județean Gorj”. Este declarația făcută de Dan Ilie Morega, președintele Institutului de Analiză și Investigații Publice și Politice Gorj. Acesta consideră că, deși Văcaru nu va avea un număr ridicat de voturi, va putea să introducă în Consiliul Județean mai mulți consilieri din partea partidului Pro România.
Morega este de părere că Alin Văcaru va candida în continuare pentru funcția de deputat de Gorj. De asemenea, președintele IAIPP Gorj consideră că Văcaru a avut un comportament deosebit în relațiile cu oamenii și este o persoană care dă dovadă de profesionalism.

Dan Ilie Morega, președintele Institutului de Analiză și Investigații Publice și Politice Gorj:

Dan Ilie Morega speră ca într-un final să fie realizată o alianță a PSD cu Pro România, partidul condus de Victor Ponta. Totodată, acesta consideră că Ponta nu va putea să aibă în Parlament mai mult de 20 de deputați.


Dan Ilie Morega

Morega a mai adăugat că Ponta nu a făcut nimic pentru județul Gorj.

Dan Ilie Morega

Alin Văcaru este secretarul general al Pro România și deputat de Gorj. Acesta a plecat din PSD în noiembrie 2017 pentru a se înscrie în partidul fondat de Ponta.

Casiana Hîncu

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.