Mihaela Obedeanu a semnat cu CSM: Sunt onorată să fac parte din această echipă

0
104

CSM Târgu Jiu a prezentat, vineri, a patra achiziţie din această vară. Este vorba despre interul Mihaela Obedeanu (24 de ani). Handbalista, care a evoluat sezonul trecut la Unirea Slobozia, a semnat pe un sezon cu trupa condusă de Liviu Andrieş.
“Jucătoarea, cu experiența acumulată în Liga Florilor, poate evolua atât ca inter stânga, cât și inter dreapta, dar poate juca la fel de bine și în centru. Născută pe 3 aprilie 1996, la Oltenița, Mihaela și-a început junioratul la Colegiul Tehnic Media din București. În ultimul an de juniorat a trecut la CSM București, echipă cu care a câștigat titlul de campionă națională la junioare 1. La senioare a jucat pentru Dunărea Brăila, în Liga Florilor, cu care a cucerit titlul de vicecampioană națională în sezonul 2016-2017. A urmat apoi un sezon la FC Argeș Pitești și alte două sezoane în care a evoluat pentru HCM Unirea Slobozia(2018-2019 și 2019-2020)”, se arată pe csmtargujiu.ro

“Sunt onorată să fac parte din această echipă. Pe majoritatea fetelor le cunoşteam, aşa că mă voi adapta imediat. Suntem apropiate de vârstă şi cred că o să facem o coeziune bună şi o să ne îndeplinim obiectivele. Îmi doresc să fiu sănătoasă ca să ajut echipa prin evoluţiile mele. Am auzit că publicul din Târgu Jiu este un cunoscător al handbalului feminin şi îi aşteptăm pe fani la sală să ne susţină”, a declarat jucătoarea.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.