Poliţist local, amendat pentru că nu a purtat mască!

0
146

Un poliţist local a fost amendat chiar de colegii săi pentru că nu a purtat mască într-o unitate de alimentaţie publică. Evenimentul a fost adus în discuţie pe reţelele de socializare de către un cetăţean aflat în restaurant, care susţine că poliţistul a refuzat să-şi pună masca sanitară chiar şi după ce i-a fost atrasă atenţia de către personalul localului. Drept urmare, a fost sancționat contravențional şi este cercetat disciplinar.
“Având în vedere imaginile și informațiile apărute în spațiul public în legătură cu un angajat al Poliției Locale Târgu Jiu care a intrat într-o unitate de alimentație publică fără a purta mască, precizăm faptul că polițistul local în cauză a fost sancționat contravențional cu amendă în valoare de 500 lei, pentru nepurtarea măștii într-un spațiu închis, în conformitate cu prevederile Legii nr. 55/2020 privind unele măsuri pentru prevenirea și combaterea efectelor pandemiei de Covid-19.
De asemenea, conducerea instituției a dispus cercetarea administrativă a acestuia, în conformitate cu prevederile Regulamentului Intern, precum și ale Codului de Etică și Conduită Profesională, aprobate la nivelul instituției.
Facem precizarea că Poliția Locală Târgu Jiu nu încurajează un astfel de comportament, iar faptele de acest gen nu sunt tolerate și vor fi aspru sancționate”, se arată în comunicatul instituţiei.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.