Morega: Sunt urmărit cu drona! Jianu răspunde: Suferă de paranoia! Să se trateze!

0
493

Discutiile in Primaria Motru nu inceteaza sa apara. Cosmin Morega, viceprimarul municipiului Motru, face acuzatii destul de dure la adresa lui Jianu, sustinand ca este urmarit cu drona si fotografiat in permanenta.
Morega a declarat că în toți acești 4 ani de zile, scopul principal al adversarilor săi politici a fost să-l denigreze și să spună numai minciuni la adresa sa. Acesta spune că Jianu, împreună cu un consilier local, îl urmăresc în permanență, fiind pusă astfel, o presiune pe el și pe familia sa.

Cosmin Morega, viceprimar Motru

Gigel Jianu, primarul municipiului Motru, dezminte aceste acuzații și spune ca Morega suferă de paranoia. Acesta îi recomandă să se trateze. Jianu crede că Morega ar putea avea astfel de presupuneri, numai dacă ar avea ceva de ascuns și nu vrea să fie depistat.

Gigel Jianu, primar Motru

Jianu a mai precizat că toate aceste afirmații făcute de Morega vin după ce în urma cu câțiva ani, permisul de conducere al viceprimarului ar fi fost reținut de polițiști. Edilul a declarat că viceprimarul din Motru trăiește încă de atunci într-o stare de alertă continuă, simțindu-se în permanență urmărit.

Gigel Jianu, primar Motru

Toate aceste discuții au apărut în spațiul public, după ce Cosmin Morega a postat pe o rețea de socializare dosarul clasat prin care era acuzat că ar fura curent electric de la rețeaua de iluminat public.

Cosmin Morega, viceprimar Motru

Cosmin Morega este contra candidatul lui Jianu la Primăria din Motru și consideră că actualul edil își dorește cu orice preț să fie înlăturat din cursa pentru scaunul de primar.

Casiana Hîncu

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.