O handbalistă de la Craiova are coronavirus! Este asimptomatică

0
36

Una dintre handbalistele de la SCM Craiova, Adriana Gabriela Crăciun Ţăcălie, a fost depistată pozitiv cu coronavirus.Controlul a fost efectuat la început de săptămână, întreg lotul formației din Bănie fiind testat.
Handbalista de 31 de ani a fost achiziţionată, în această vară, de SCM Craiova de la Măgura Cisnădie şi se află în izolare la domiciliu. Originară din Slatina, Adriana Crăciun, evoluează pe postul de inter, și a mai jucat în carieră la Oltchim, Oţelul, Buducnost, Corona Braşov şi în Franţa, la Fleury.
“Nu am fost plecată nicăieri în această vară, în străinătate, am fost doar acasă cu familia”, a declarat fosta jucătoare a naționalei, care este asimptomatică.
Toate handbalistele de la SCM Craiova au efectuat testul de COVID 19, cu excepţia rusoaicei Matlashova, care nu s-a putut alătura lotului, din cauza problemelor cu zborurile din Rusia.
Vineri, lotul Craiovei efectuează vizita medicală, iar de luni începe pregătirile pentru noul sezon. Echipa de handbal va efectua și un cantonament în Grecia.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.