Secretara unui liceu din Gorj, găsită moartă în propria locuință!

0
2536

Secretara Colegiului Tehnic Motru a fost găsită fără suflare în propria locuință. Aceasta s-a stins din viață la vârsta de doar 55 de ani și locuia singură. Apropiații o cunoșteau cu mai multe probleme cardiace.

Femeia nu a ajuns ieri la serviciu și colegii acesteia s-au îngrijorat. Era o femeie punctuală, care mereu anunța dacă întârzie sau nu poate să vină. Cosmin Morega, viceprimarul Municipiului Motru, a declarat că cei care au depistat trupul neînsuflețit al acesteia au fost colegii de la liceu, care au mers imediat la locuința femeii.

Cosmin Morega, viceprimar Motru:

Autoritățile locale și colegii femeii s-au mobilizat și au reușit să facă demersurile necesare pentru a se putea ocupa de pregătirile de înmormântare.
De asemenea, Cosmin Morega a menționat că trupul femeii a fost depus la Capela Bisericii din oraș unde sunt așteptați toți colegii, dar și apropiații acesteia pentru a-și lua rămas bun. Acesta le mulțumește tuturor celor care s-au implicat pentru a ajuta familia îndurerată.


Cosmin Morega, viceprimar Motru:

Femeia locuia singură. Aceasta avea un frate care este bolnav. Înmormântarea va avea loc mâine la ora 12:00, la Cimitirul Ploștina.


Casiana Hîncu

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.