O singură noutate la reunirea handbalistelor

0
87

Handbalistele de la CSM Târgu Jiu s-au reunit miercuri, 1 iulie, în vederea începerii pregătirilor pentru campionatul 2020-2021. 11 jucătoare care au activat și în sezonul trecut în Sala Polivalentă au răspuns prezent la apel.
Valentina Toader, Mădălina Olariu, Andreea Olariu, Bianca Stanca, Bianca Ștefania Chiriță, Ana Maria Diaconescu, Alina Ciuchiatu, Andreea Rotaru, Ira Zinatullina, Gabriela Frunză și Cristina Georgiana Predoi au fost prezente la Stadionul Municipal din Târgu Jiu. La reunire a venit și noua achiziție a CSM-ului, portărița Sara Abed-Kader, ultima oară la HC Zalău. Jucătoarea născută în Siria are 23 de ani și a semnat pentru un sezon cu CSM Târgu Jiu. Știința București, Dinamo București și CSM Slatina sunt formațiile la care a mai evoluat sportiva.
vox Sara Abed-Kader, CSM Târgu Jiu

Echipa va începe pregătirea noului sezon cu antrenamente de readaptare la efort pe Stadionul Municipal din Târgu Jiu. Directorul sportiv al clubului, Robert Bălăeț, a declarat că așteaptă încă 4-5 transferuri în următoarele zile.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.