Vizita ministrului Sănătății a făcut cadrele medicale din Târgu Jiu să ignore pacienții

0
43

Scandal de proporții în fața Spitalului Județean de Urgență din Târgu Jiu. Mai mulți pacienți au fost revoltați pentru că nu au putut intra în spital, având probleme destul de grave de sănătate. Aceșția susțin că principala cauză a neglijenței cadrelor medicale se datorează vizitei Ministrului Sănătății, Nelu Tătaru.

Așadar, un caz revoltător a avut loc în cursul zilei de ieri, în fața spitalului de urgență Tudor Vladimirescu. O pacientă operată și cu piciorul în ghips a fost cărată în spate de fiica sa până la intrarea în Spitalul Județean de Urgență din Târgu Jiu, în timp ce ministrul Sănătății vizita unitatea medicală. Rudele acesteia au declarat că au stat în fața spitalului mai bine de o oră și au așteptat sa le fie preluată mama bolnavă cu un scaun rulant, dar fără rezultat.

Fiica pacientei bolnave:

Întrebat despre această situație, ministrul Sănătății a declarat că este o greșeală managerială, o situație tipică. Acesta consideră că pacientul primează, un caz prezent la spital trebuie preluat și evaluat imediat, nu contează dacă vine ministrul sau nu.


Casiana Hîncu

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.