Şanse mici pentru o colaborare CSM – UCB

1
150

Clubul Sportiv Municipal Târgu Jiu nu va avea și echipă de handbal masculin. Deși mulți își doresc o colaborare între CSM și UCB, șansele sunt minime ca acest lucru să se întâmple în viitorul sezon.
Echipa de handbal a Energiei a dispărut de pe harta handbalului românesc. La Târgu Jiu, formația Universității Constantin Brâncuși a încercat să readucă orașul în prima ligă handbalistică, dar nu a reușit. Unul dintre sportivii care au evoluat pentru ambele formații este Răzvan Mledenciu, actualul jucător al echipei CSM Reșița. Handbalistul a salutat proiectul CSM-ului pe secția de fete, dar a declarat că o colaborare între clubul municipalității și UCB ar fi de bun augur pentru revenirea handbalului masculin.
Răzvan Mledenciu, CSM Reșița

Prezent la emisiunea “Sportul Gorjean”, de la Televiziunea Accent, directorul de la CSM Târgu Jiu, Robert Bălăeț, a exclus o colaborare cu UCB în sezonul viitor.
Robert Bălăeț, director CSM Târgu Jiu

Echipa Universității Constantin Brâncuși Târgu Jiu evoluează în liga secundă de handbal masculin.

1 COMENTARIU

 1. CLUBUL SPORTIV UNIVERSITAR „CONSTANTIN BRÂNCUȘI ” DIN TÂRGU JIU

  COMUNICAT

  Referitor la interviurile acordate postului de radio Accent de către conducerea CSM Targu-Jiu si de către domnul Mledenciu Răzvan, clubul nostru sportiv face următoarele precizări:
  – Actuala conducere a Clubului Sportiv Universitar „Constantin Brâncusi” din Târgu-Jiu nu a purtat niciodată vreo discutie si nici nu a purtat nicio corespondența scrisă/ verbală cu CSM Târgu-Jiu pe tema unei eventuale colaborări pe linie sportivă sau a unui eventual sprijin financiar;
  – Afirmațiile domnului Robert Balaet făcute cu ocazia interviului respectiv nu constituie si punctul de vedere al Clubului Sportiv Universitar „Constantin Brâncusi” din Târgu-Jiu.
  -Strategia manageriala si Programul de dezvoltare a Clubului Sportiv Universitar „Constantin Brâncusi” din Târgu-Jiu nu exclud colaborări cu alte structuri sportive, dar doar în interesul dezvoltării sportului universitar si in conformitate cu scopurile acestuia, fără pierderea identității sale;;
  -Clubul Sportiv Universitar „Constantin Brâncusi” din Târgu-Jiu este o structură de sine-stătătoare si nu va deveni niciodată o „anexă” a altei structuri similare;
  -O eventuală colaborare in olan sportiv a Clubului Sportiv Universitar „Constantin Brâncusi” din Târgu-Jiu cu alta structură sportivă va fi aprobată, în prealabil, de către organele de conducere ale acestuia;
  Cat priveste afirmațiile domnului Răzvan Mledenciu, precizăm faptul că, structura noastră sportivă nu este in concurenta in plan sportiv, nici pe pozitie de rivalitate cu CSM Targu-Jiu si nici nu sunt „lucruri care s-ar bate cap in cap”, asa cum afirmă domnia sa.
  -Domnul Răzvan Mledenciu nu deține vreo calitate oficială în cadrul Clubului Sportiv Universitar „Constantin Brâncusi” din Târgu-Jiu, in virtutea careia să propună inițiative de colaborare sportivă ale clubului nostru, iar opiniile sale nu reflectă puncte de vedere oficiale ale clubului nostru.
  -Clubul Sportiv Universitar „Constantin Brâncusi” din Târgu-Jiu solicită postului de radio Accent sa difuzeze acest comunicat sau sa invite un reprezentant oficial al Clubului Sportiv Universitar „Constantin Brâncusi” din Târgu-Jiu sa precizeze punctul de vedere oficial pe marginea celor afirmate de către persoanele de mai sus.

  DIRECTOR,
  Lect.univ.dr.Virgil-Ion POPOVICI

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.