Hoț prins de un polițist aflat în timpul liber

0
220

Un tânăr polițist, de 32 de ani, din Târgu Jiu, aflat în timpul liber, a făcut diferența în viața unei femei care a fost jefuită, în plină stradă, în această dimineață. Bogdan Chirițoiu, absolvent al Școlii de Agenți de Poliție ”Vasile Lascăr”, Câmpina, a fost trezit de țipetele unei femei căreia îi fusese furată poșeta.

Polițistul a ieșit afară și a constatat că o vecină fusese deposedată, prin violență, de poșetă, de către o persoană necunoscută care fugise cu geanta femeii. Acesta a pornit în urmărirea bărbatul și a reușit să-l prindă și să-l imobilizeze, până la sosirea polițiștilor de siguranță publică, care l-au condus la sediul poliției.

Bogdan Chirițoiu, polițistul erou:

Sora polițistului erou s-a speriat și a declarant că țipetele femeii se auzeau foarte puternic.


Sora polițistului:

Tâlharul s-a ales cu dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de tâlhărie, în care polițiștii continuă cercetările, pentru luarea măsurilor legale față de persoana bănuită de săvârșirea faptei.

Miruna Prejbeanu, purtător de cuvânt IPJ Gorj:

Femeia de 40 de ani, din localitate, care se deplasa pe bulevardul Ecaterina Teodoroiu, spre serviciu, victimă a infracțiunii de tâlhărie, nu a avut nevoie de îngrijiri medicale, iar geanta i-a fost restituită de către polițiști.


Casiana Hîncu

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.