Alte șapte produse tradiționale atestate în Gorj

0
13

Ministerul Agriculturii și Dezvoltării Rurale a acordat acum două săptămâni încă șapte atestate pentru produse tradiționale din județul Gorj.
Este vorba despre șapte produse traditionale obtinute din carne de porc provenită din fermele din țară: pieptul țărănesc, ceafa afumată, cârnații, cartaboșul și șunculița ardelenească. Produsele sunt 100% bio.

Camelia Bălu Toma, producător

Un alt produs din Gorj, ce a obținut atestatul de la Ministerul Agriculturii și Dezvoltării Rurale este tocanul de oaie. Produsul este fabricat în oraşul Novaci.

Alin Petrică, directorul Direcției pentru Agricultură Gorj

Atestatul îşi păstrează valabilitatea cât timp operatorul economic îndeplineşte criteriile şi cerinţele pentru care l-a primit.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.