Continuă lucrările de investiții la Urdari

0
42

Mai multe investiții importante din localitatea gorjeană Urdari sunt continuate. Este vorba despre lucrări la drumul județean, dar și reabilitarea unei biserici monument istoric. Situația s-a deblocat odată cu relaxarea măsurilor de restricții împotriva coronavirusului.

Asfaltarea DJ674, care străbate comuna Urdari pe o distanță de 7,5 kilometri, s-a realizat. Mare parte din podețele de acces la gospodării și rigolele a fost realizată. Au mai rămas de reabilitat și câteva poduri din localitate. Ultimul strat de uzură și restul lucrărilor vor fi realizate până în toamnă, spune primarul Mihai Calotă.

Mihai Calotă, primar Urdari

Lucrările la o altă investiție vor fi continuate în perioada următoare pentru a fi finalizate. Este vorba despre reabilitarea bisericii Sfântul Nicolae din localitate. Însă, din cauza banilor puțini la bugetul local lucrările vor fi finalizate la anul. Valoarea investiției este de 760,000 lei.

Mihai Calotă, primar Urdari

Extinderea rețelei de apă în satele Urdari și Fântânele a fost blocată pe perioada stării de urgență, însă acum lucrările au intrat pe făgașul normal.

Loredana Sava

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.