Investiții noi la Rovinari

0
66

Autoritățile locale din orașul Rovinari continuă lista lungă a investițiilor. Este vorba de reabilitarea integrală a bulevardului din centrul localității. Un alt proiect ambițios vizează un teren nefolosit în prezent de CEO, pe care edilul vrea să facă sere pentru creșterea și comercializarea legumelor.

Autoritățile locale din Rovinari au reușit să obțină finanțare pentru reabilitarea bulevardului din localitate. Zona principală a orașului va arăta cu totul altfel și vor fi create activități în aer liber pentru adulți și copii.

Robert Filip, primar Rovinari

Primarul localității Robert Filip are un proiect cu totul inedit pentru a valorifica terenurile nefolosite aflate în proprietatea Complexului Energetic Oltenia. Cu ajutorul unui investitor din Gorj terenul din fața Termocentralei Rovinari va fi cultivat cu legume.

Robert Filip, primar Rovinari

După nenumărate negocieri eșuate avute cu fosta conducere a CEO, primarul a găsit înțelegere la actuala conducere pentru a prelua terenul fostului depozit de cărbune pe care dorește să amenajeze un parc tematic și un muzeu minier.

Loredana Sava

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.