Investițiile la drumurile din Bărbătești, reluate

0
103

Lucrurile încep să revină treptat la normal după starea de urgență. Asfaltarea pe mai multe drumuri sătești din localitatea gorjeană Bărbătești va fi reluată curând. Tot în această perioadă va fi reluată licitația pentru finalizarea asfaltării drumului comunal din satul Socu.

Firma constructoare este pregătită să reînceapă lucrările de turnare a asfaltului pe cele 16 ulițe, cu o distanță totală de 5,3 kilometri. Aproape toate drumurile sătești sunt pregătite pentru asfaltare, iar acest lucru se va întâmpla după ce vremea se va îmbunătăți. Investiția este realizată cu finanțare de la Guvern, prin Programul Național de Dezvoltare Locală 2.

Adrian Mangu, primar Bărbătești

Cu privire la finalizarea asfaltării DC43, de 2,8 kilometri, din satul Socu, va fi reluată licitația pentru ultimele lucrări, după ce a fost reziliat contractul cu firma responsabilă de execuția investiției.

Adrian Mangu, primar Bărbătești

Tot pe partea de infrastructură rutieră, autoritățile locale au făcut demersuri pentru refacerea șanțurilor pluviale, construirea de trotuare și piste de biciclete pe drumul județean care străbate localitatea pe o distanță de peste șase kilometri.

Loredana Sava

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.