Echipele de fotbal pot face cinci înlocuiri pe meci

0
33

Federația Română de Fotbal va permite echipelor să facă cinci înlocuri pe meci, nu trei, câte erau prevăzute în regulament până acum. Comitetul de Urgență a luat mai multe decizii în vederea reluării competițiilor Liga 1 și Liga 2.
Pentru a nu fi afectată cursivitatea jocului, acestea vor fi realizate în cel mult trei momente de întrerupere a partidei. Regula celor 5 schimbări permise pe durata unui joc a fost testată în cadrul calificărilor pentru viitoarea ediție a Campionatului European U21, care au debutat în toamna anului trecut.Doar la prima ligă, cluburile vor putea trece pe foaia de joc cu doi jucători în plus, adică vor avea cu două rezerve mai mult în timpul unei partide.
“Jucătorii care nu prelungesc raporturile contractuale cu cluburile în vederea finalizării sezonului 2019/2020 vor putea fi înlocuiți cu alți jucători în listele A și B, oricând. Excepția se referă doar la jucătorii cărora urmează să le expire contractul la finalul sezonului 2019/2020 astfel cum a fost stabilit la începerea campionatului”, se arată pe frf.ro.
Cel mai probabil, fotbalul se va relua la jumătatea lunii iunie.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.